Nieuwbouw

Afbeelding van WhatsApp op 2022 12 09 om 09.00.31

Duurzaam & topkwaliteit

De beste materialen

Afspraak is afspraak

Duurzaam bouwen

Projecten waar we trots op zijn

Slochteren

Warffum

Baflo

Uithuizermeeden

Wat onze klanten zeggen

Betrouwbaar en proactief

Wij hebben ons nieuwbouwhuis door Bouwbedrijf Doornbos laten bouwen. Edward is zeer proactief en betrokken. Ze hebben op een hele fijne manier ons droomhuis gebouwd!

Rubén Braam

Zeer tevreden

Mijn uitbouw is helemaal naar wens geplaatst. En hij stond er snel, snelle service.

Jurjen, Oosteinde

Vakkundig en komen afspraken keurig na

Bouwbedrijf Doornbos is vakkundig en komt de gemaakte afspraken netjes na. Ook denken ze mee en geven goede adviezen. Wij zijn zeer tevreden hoe de verbouwing is verlopen.

Werkman, Uithuizermeeden

WKB

WKB

Sinds 1 januari 2024 is er een nieuwe omgevingswet en daarmee is de WKB in werking getreden. WKB staat voor de Wet Kwaliteit Borging en moet ervoor zorgen dat jij als consument beter beschermd wordt en dat de bouwkwaliteit omhooggaat. Nu gaan wij natuurlijk altijd al voor kwaliteit, maar door deze wet moeten wij dit nu ook beter gaan vastleggen. Wij hebben hierin geïnvesteerd en bezitten nu de juiste software en zijn op cursus geweest om deze software te beheersen.

De kwaliteitsborging moet gebeuren door externen, dit doen wij samen met erkende kwaliteitsborgers en wij kunnen jou eventueel helpen om deze te vinden. De overheid heeft ook een filmpje gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe een en ander nu in zijn werk gaat.

Onze werkwijze

Wij blinken uit in het leveren en produceren van kwalitatief hoogwaardige woningen. Dit komt omdat wij een goed gestroomlijnde organisatie zijn die zowel intern als extern transparant communiceert. Graag nodigen wij jou uit om samen met ons jouw droomhuis te ontwerpen en te realiseren.

Neem contact met ons op

Je kan ons WhatsAppen, mailen of een bericht sturen en binnen 48 uur nemen wij contact met je op.

Kennismaken

We maken een afspraak om kennis te maken en jouw project en wensen door te spreken. Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

Offerte

Mogen wij een offerte voor jou maken? Dan kunnen wij binnen een paar weken met een duidelijk prijsoverzicht komen.

Duurzaam bouwen

Omdat we al 153 jaar bestaan weten wij als geen ander wat duurzaamheid is. Duurzaamheid betekent voor ons werken met materialen die zo lang mogelijk mee gaan en zo min mogelijk schadelijk zijn. We willen graag dat onze volgende generatie ook nog kan genieten van deze mooie wereld. 

Verzekerd bouwen met BouwGarant

Wij bieden de mogelijkheid om te bouwen met BouwGarant. Met BouwGarant ben je verzekerd mocht er iets misgaan met ons als bedrijf. Dit is nog nooit gebeurd maar wij snappen dat je graag verzekerd wilt zijn.

BouwGarant is het grootste keurmerk in Nederland voor de bouwsector en bieden al meer dan 25 jaar deze verzekering aan.

Bouwgarant logo

Laten we samen mooie dingen bouwen