Verbouw

Naast dat wij nieuwbouwhuizen bouwen, verbouwen wij ook. Van aanbouw tot schuur en van dakkapel tot nieuwe badkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen altijd vrijblijvend een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.

Onze diensten

Verbouw

Wil je graag iets verbouwen aan je huis? Daar helpen we je graag mee. Elke verbouwing is anders dus we komen graag vrijblijvend en gratis langs om te kijken wat je precies in gedachten hebt.

Verduurzamen

Het verduurzamen van panden wordt steeds populairder en met de onstuimige energiemarkt kan je een investering sneller terugverdienen. Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw pand.

Aanbouw

Ben je op zoek naar een aanbouw, garage, serre of een anders soort aanbouw? Wij hebben ruime ervaring in allerlei soorten aanbouw en adviseren je graag vrijblijvend over de juiste keuze.

Dakkapel

Een dakkapel plaatsen is een relatief makkelijke manier om je huis ruimtelijker te maken. Van groot tot klein, we hebben een grote keuze uit duurzame opties. 

Aardbevingsschade

Aardbevingsschade is vervelend om mee te maken. Gelukkig zijn er subsidies en regelingen beschikbaar. Wij helpen je graag om de aardbevingsschade weer te herstellen.

Agrarisch

Wij werken ook voor en samen met de agrarische sector door bijvoorbeeld nieuwe panden te bouwen, aanbouwen te realiseren en onderhoud te doen.

Projecten waar we trots op zijn

Slochteren

Warffum

Baflo

Uithuizermeeden

Wat onze klanten zeggen

Betrouwbaar en proactief

Wij hebben ons nieuwbouwhuis door Bouwbedrijf Doornbos laten bouwen. Edward is zeer proactief en betrokken. Ze hebben op een hele fijne manier ons droomhuis gebouwd!

Rubén Braam

Zeer tevreden

Mijn uitbouw is helemaal naar wens geplaatst. En hij stond er snel, snelle service.

Jurjen, Oosteinde

Vakkundig en komen afspraken keurig na

Bouwbedrijf Doornbos is vakkundig en komt de gemaakte afspraken netjes na. Ook denken ze mee en geven goede adviezen. Wij zijn zeer tevreden hoe de verbouwing is verlopen.

Werkman, Uithuizermeeden

Laten we samen mooie dingen bouwen